Дивні речі, які знаменитості носять у своїх сумочках

У чому унікальність нашої пекарні? Багато хто думає, що це універсальний сервіс, швидка доставка і ввічливий персонал. Але насправді, це не зовсім так. Ми вкладаємо частинку нашої любові і душі в кожен осетинський пиріг. Адже запорука смачних ласощів — це трепетне ставлення до них. Тільки у нашій пекарні ви знайдете такі соковиті, смачні, ароматні, і незвичайно ситні начинки, які точно не залишать вас голодними. А в поєднанні з нашим тонким, м'яким тістом, будь-який осетинський пиріг моментально стає витвором мистецтва. У нас на сайті ви можете знайти величезну кількість видів осетинських пирогів, які ми доставляємо по всьому Києву. Також не варто забувати про наші круті соуси і морси. Пляшка морсу універсальна і з легкістю поміщається в вашу сумочку, щоб ви могли підкріпитися по дорозі. Ніхто не знає, що може знадобитися по шляху. Це, напевно, найголовніше правило зірок, коли вони збирають свою сумочку. Деякі носять з собою величезну кількість прикрас, щоб міняти їх протягом дня, а хтось не може розлучитися зі своєю улюбленою іграшкою і носить її з собою всюди. Це тільки малий список того, що знаходиться в сумочці знаменитих людей. Зараз ми з вами дізнаємося більше.

Муси для зубів

Завдяки образу Герміони з фільму про Гарі Поттера, можна припустити, що актриса Емма Вотсон втілення організованості й порядку. Але це далеко не так. Чого тільки ви не знайдете в сумочці цієї дивовижної дівчини. У кожній сумочці Емма носить муси для зубів. Це молочний мус, який потрібно залишити на зубах приблизно на три хвилини. Ну а потім варто ще протягом такого ж часу, розподілити мус по всьому роті. Ходять чутки, що такий догляд знижує ймовірність прояву карієсу.

Список магазинів

Найпопулярніша молода топ-модель Тайра Бенкс носить у свій сумочці косметичку, сонцезахисні окуляри та список місцевих магазинів з дуже смачним морозивом. Вона впевнена, що в будь-якій ситуації допоможе стаканчик морозива. А ось коли ви опинитеся в місці, де не буде ловити телефон, як знайти нормальний магазин. Потрібно бути готовою до всього.

Іграшки

А зараз дуже цікава інформація для шанувальників «Гри престолів». Як ви думаєте, що постійно лежить в сумочці Серсеї Ланністер? Ніхто б навіть подумати не міг, що захопливою та незвичайною сумочку зробить іграшка черепашки ніндзя. Але цьому є цілком логічне пояснення. Ця іграшка може на час відвернути її сини від плачу або просто розважити його.

Перець

Чи брали ви кули-небудь в сумочку перекус в дорогу. Це могло бути що завгодно. Починаючи від пачки чипсів, закінчуючи батончиком або пляшкою води. Але відома актриса Діана Лейн підійшла до цього питання дуже серйозно. Крім шоколадного батончика в її сумочці можна знайти баночку меду і цілий болгарський перець.