Термін придатності продуктів

Наші осетинські пироги дуже часто замовляють не тільки на вечірки, а й на дитячі дні народження. Це прямий доказ того, що нам довіряють. Батьки впевнені в якості нашої продукції. Знають, що для нас свіжість продуктів, які будуть входити до складу певного осетинського пирога - це одна з головних речей.

До того ж осетинські пироги нашої пекарні дуже люблять самі дітки. Ви тільки подивіться на чудовий вид цієї страви. Золотий відтінок домашнього, хрусткого тіста так і манить відвідувачів. Завдяки тому, що тісто на осетинські пироги робиться тонким, соковита, ситна і незвичайно ароматна начинка пирога відчувається на багато краще.

Також в нашій пекарні можна замовити не тільки найсмачніші в Києві осетинські пироги, а й соуси до них. Гострий соус більше підходить до м'ясних начинок, а ось часниковий - до ніжних сирних або рибних. Також в нашому асортименті є домашне згущене молоко, яке ідеально розкриває всі приховані смакові нотки солодких начинок осетинських пирогів.

Своє замовлення ви можете забрати самостійно, а можете замовити службою доставки нашої знаменитої пекарні. Так на багато швидше, зручніше і безпечніше. Осетинські пироги приїдуть до вас в будь-яку частину Києва.

Якщо не можете з'їсти все, що ви замовили, не хвилюйтеся, ви не витратили гроші на вітер, осетинські пироги - це не піца, вони не втрачають своїх смакових якостей в холодильнику. До речі, а ви знали, що не маленький відсоток харчів, які ми викидаємо на звалища, викликає величезний інтерес в людей. Адже цікаво, чому такі, на перший погляд, якісні продукти потрібно викидати, хто придумав цей термін придатності та, може, можна його хоч якось продовжити?

Хто ставить термін придатності продуктів?

За спеціальними вимогами законодавства, термін встановлює той, хто виробляє продукту. І роблять вони те, з деяким запасом, насправді вони можуть зберігатися трохи довше, ніж написано. Все залежить від якості та місця зберігання. Щоб продукт жив довго, повинні бути постійні ідеальні умови для нього. А це практично не реально. Адже вся система може збитися або під час перевезення, або вже в магазині, або в вашому домашньому холодильнику. Відповідно, немає гарантій, що обраний вами продукт зможе протриматися заявленого виробником терміну придатності.

Але вихід є

Дивно, але насправді не все так сумно і цю систему з термінами придатності можна обдурити. Але є особлива група продуктів, з якими навіть не варто експериментувати. М'ясо, риба або молочка, яка вже віджила своє, може зробити вам серйозні неприємності зі шлунком та й з усім здоров'ям в цілому. Але інші продукти, при правильному зберіганні, можна не тільки зберегти, але і продовжити їх термін придатності. Оптимальний температурний режим робить чудеса. Ось, наприклад, в холодильник потрібно класти не всі продукти, а тільки ті, на пакуванні яких написано спосіб зберігання при низьких температурах. Щоб зберегти життя круп, які стоять в ваших шафах, радимо притримувати температуру від 10 до 21 градуса, при цьому брати до уваги той факт, що меблям властиво нагріватися. Інформація для любителів використовувати балкон, як холодильник. Адже ви не завжди можете дотримуватися там ідеальної температури.