Як позбутися від похмілля?

Уже зовсім скоро нас накриє хвиля зимових свят. Щоб полегшити собі завдання, варто заздалегідь задуматися над святковим столом. Навіщо стояти годинами біля плити, якщо можна просто замовити наші знамениті осетинські пироги. Різноманітність смаків вам гарантовано. У нас є все. Можна підібрати пиріг на будь-яку примху. Якщо ви любите смачно і соковито поїсти, рекомендуємо вам замовити осетинські пироги з м`ясом або рибою. До того ж до них у нас можна купити дуже смачні лимонади й вітамінні морси. У поєднанні з цими напоями, осетинські пироги краще розкриють свої смакові нотки.
Як показує практика, свята рідко обходяться без алкоголю. Тому до шампанського варто замовляти осетинські пироги з сиром. А до віскі або коньяку рекомендуємо взяти наші знамениті солодкі начинки. Наші кур`єри дуже швидко привезуть вам ваше замовлення, де б ви не знаходилися. Ми доставляємо найсмачніші, соковиті й такі ароматні осетинські пироги по всьому Києву. Нас часто замовляють на свята і навіть весілля. Тому хочеться сказати, спасибі за довіру, ми намагаємося для вас.
Свята — це дуже веселі події, ось тільки на наступний день більшості доводиться не солодко. А вся справа в похміллі. Повністю вилікувати цей стан можна лише одним способом — це перестати вживати алкоголь у величезних кількостях. Але не варто засмучуватися, похмілля можна полегшити декількома методами. Через те, що всі люди — це індивіди, один спосіб, який підійшов вашому другу, може зовсім не подіяти на ваш організм, тому варто спробувати все і потім обчислити відповідний. Для кращого ефекту лікарі рекомендують комбінувати кілька способів.
Покрокова інструкція про похмілля
1. Намагайтеся вибирати світлі алкогольні напої. Адже вони містять менше токсинів.
2. Не замішуйте! Насправді, не варто пити коктейлі. Убережіть себе від ранкових наслідків. Також не можна знижувати градус випитих алкогольних напоїв.
3. Пийте воду. З першого погляду дуже простий спосіб. Але надзвичайно дієвий. Пробуйте чергувати алкоголь і стакан води. Наш організм виробляє таку хімічну речовину, як вазопресин, але під вплив алкоголь, цей процес йде нанівець. В результаті нирки посилають воду не в тканини, а безпосередньо в сечовий міхур. Результат цього — часте сечовипускання і зневоднення організму. Завдяки цьому на ранок вас турбуватиме головний біль і сухість у роті.
4. Їжте щільно. Уповільнення всмоктування алкоголю в кров, можна домогтися тільки поглинанням якісних білків, перед тим як ви почнете пити. Після свята, коли вас мучить похмілля, варто відразу бігти на кухню і з`їсти будь-яку жирну їжу. Цей спосіб допомагає багатьом. Така їжа містить велику кількість калорій, а це наша з вами енергія. Але якщо вас нудить, цей метод не для вас. Не потрібно ще більше напружувати свій шлунок. Вам варто замінити жирну їжу на легшу. Через те, що алкоголь знищує калій в нашому організмі, його терміново потрібно поповнювати. Для цього варто з`їсти один або два банани після того, як ви прокинетеся.